ÜDVÖZLÖK MINDEN OLVASÓT

Blogomban nem elsősorban útleírásokat, hanem apró úti élményeket, vidám és kevésbé vidám eseteket igyekszem rögzíteni.
Jó szórakozást kívánok hozzá, és szeretnék minél több hozzászólást kapni TÖLETEK.
JULI

2009. június 24., szerda

Juliska utazik sokfelé

Utazni szeretek, férjemmel, gyerekeimmel bejártuk egész Magyarországot, Szlovákiát, olasz- ,horvát, görög tengerpartot. sok olyan kalandban volt, és van részünk, amit meg akarok osztani olvasóimmal.
De van az életemben ma is bú, öröm, amit szívesen megosztanák. Juli




3 megjegyzés:

Pannika írta...

Mi sokat nyaraltunk együtt. Ilyenkor sok jó és rossz emlék is előjön. De férjem szavával élve a rossz emlék is megszépűl és idehaza jókat derülünk rajta. pl: matraclopás, kocsi lerobbanás. Rajtunk még egy kocsilerobbanás sem tudott kifogni. Ha kell akkpr is egy autóval a csomagok hátán, de vissza mentünk és jól éreztük magunkat. Még a vihart is nevetve meséltük mikor Petike feje felől elvitte a vihar a sátrat, de ő úgy aludt mint egy mormota.

Pannika írta...

Szeretném még megjegyezni, hogy most már eljött az idő, hogy a gyerekek megnőttek és lassan mindegyiknek új családja van. A tőlünk tanultak szerint ők is szívesen mennek az országban is mindenfelé és szeretnek külföldre is járni. Miko9r eljön az ősz akkor összeül a nagyra nőtt család és mindenki a másik szavába vágva tarja az élmény beszámolóját. Ez így van jól.

Pannika írta...

Na az a szerencse, hogy végig mentem rajta, mert megijedtem, hogy pont Szlovákiát hagyod ki a felsorolásból. Pedig a kezdetek kezdetén milyen jókat utaztunk és kirándultunk a Tátrába.

Közreműködők